page title icon NIEUW BESTUUR

Het is dan zover. Met grote vreugde en veel enthousiasme mogen wij jullie laten kennismaken met ons, het nieuwe bestuur.

Wij zijn Benjamin Velge (Zuyd Hogeschool) en Espoir Gatumba (HAN) en kijken er naar uit om met jullie samen te werken. Benjamin is een 23jarige student HBO-ICT uit Heerlen. De afgelopen drie jaar was hij vice-voorzitter van de CMR en dit deed hij met plezier en passie. Espoir is een 20jarige student Toegepaste (Arbeids-)Psychologie uit Nijmegen. Daar is hij academie-raadslid en CMR-lid met een groot gevoel voor rechtvaardigheid.

Het zijn bijzonder tijden en het komend jaar zal ook een bijzonder jaar worden. Het begrip ‘hybride onderwijs’ zal een hot-topic worden het komend jaar. Hoe ga je het als raad vormgeven? Wat is de wetgeving hierover en welke zeggenschap heb je als raad? Met deze vragen en vergelijkbare vragen op allerlei onderwerpen willen wij jullie helpen en ondersteunen het komen jaar. Dus treuzel vooral niet bij vragen want wij zijn hier om jullie te ondersteunen, trainen, voorlichten en samen te brengen. Benjamin Velge (L) en Espoir Gatumba (R)

Plaats een reactie