SOM gaat verder onder de naam Hbo Medezeggenschap

Stichting Studenten Overleg Medezeggenschap is per 16 januari 2021 verder gegaan onder de naam Hbo Medezeggenschap.

“De primaire focus van de stichting blijven de studenten”

HBO Medezeggenschap Bestuur

De nieuwe naam is een duidelijke representatie van de stichting. De nieuwe stichting staat voor het verbeteren van de medezeggenschap in het gehele hbo. De primaire focus van de stichting blijven de studenten, maar kennisdeling met andere partners over medezeggenschap blijft cruciaal.

Raimond van Mouche van de Raad van Toezicht geeft als toelichting bij de naamsverandering; “De nieuwe naam voor Studenten Overleg Medezeggenschap is toekomstgericht en past vooral bij de realiteit. De afgelopen jaren is de stichting zich – naast overleg tussen – ook steeds meer gaan richten op het ondersteunen van studenten in de medezeggenschap. Dit komt tot uiting in deze nieuwe naam.”

Het bestuur heeft langdurig nagedacht over het nieuwe logo, “Na meerdere concepten en veel brainstorm sessies zijn wij als bestuur blij met het resultaat. De nieuwe huisstijl van de tekstballon, de tijdloze blauwe kleur en de herkenbare letters zijn voor ons belangrijk geweest. Bij het zien van deze tekst ballon gaan mensen gelijk aan hbo Medezeggenschap denken.” Aldus Karl van der Linde.

Met de nieuwe naam en het nieuwe logo kunnen wij langdurig vooruit en kunnen wij toekomstgericht werken. Een ding blijft ongewijzigd, het bestuur blijft zich onvermoeibaar voor de hbo medezeggenschap inzetten.