page title icon Landelijke start voor de medezeggenschap

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijke start voor de medezeggenschap

5 oktober 2022 @ 18:00 - 21:00

De eerste bijeenkomst van het jaar zullen we samen met jullie drie thema’s behandelen:

  • Actieve kennisuitwisselingen omtrent de start van een collegejaar. Tijdens dit onderdeel delen we met elkaar hoe de medezeggenschap op de instellingen is ingericht, en welke ruimte jullie krijgen. Wat werkt er wel, wat werkt er niet? En hoe ga je als raad of commissie vliegend van start aan het begin van je jaar?
  • Het bestuur van de LSVb (Landelijke Studentenvakbond) komt vertellen over het belang van studentbetrokkenheid en -participatie. Het bestuur van de LSVb zal ingaan op waarom, ook in landelijke context, medezeggenschap op alle niveaus zo belangrijk is. Naast medezeggenschap zal het bestuur ook ingaan op betrokkenheid en participatie van ons als studenten in de brede zin. Denk hierbij aan onderwerpen als ons welzijn en de financiële positie van onze generatie.
  • Politieke updates, gezelligheid en netwerken. Naast de twee inhoudelijke thema’s is er ook ruimte voor informeel contact met elkaar en zullen we indien relevant ook wat inzicht bieden op de ontwikkelingen in Den Haag wat betreft de medezeggenschap.

Laat het even weten of je aanwezig bent, en of je mee wil eten. Eten doen we om 6, en we starten met het programma om 7. Wij zullen voor eten zorgen, maar dan moeten we het wel even weten 😉

Tot slot hebben we heel veel zin jullie weer te zien, en te horen hoe de eerste weken zijn gegaan.

Tot de 5e!

Gegevens

Datum:
5 oktober 2022
Tijd:
18:00 - 21:00

Organisator

Hbo Medezeggenschap
E-mail
algemeen@hbomedezeggenschap.nl

Locatie

Kantoor Landelijke Studentenvakbond (LSVb)
Drieharingstraat 6
Utrecht, Nederland
+ Google Maps