page title icon Winter Jaaraftrap 2023

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winter Jaaraftrap 2023

6 december 2023 @ 18:00 - 22:00

Gratis

Beste medezeggenschappers,

 

Buiten is het koud, en zowel de haard als de discussies zijn verhit. De afgelopen maanden hebben we allemaal (weer) mogen ervaren hoe het is om samen te werken. Binnen de raad evenals met de zeggenschap. Hoe is het jaar begonnen? Ben je al tegen zaken aan gelopen? Dan zijn wij er om met je mee te denken!

Ook is het natuurlijk belangrijk om de doelen (speerpunten) helder te hebben. Heb je die als individu? Of collectief als raad? En als je die eenmaal duidelijk hebt, heb je al een strategie om je speerpunten te bereiken? Ook daar gaan we deze avond aandacht aan besteden!

Los van alle inhoudelijke zaken, hebben we zin om jullie weer te zien! Daarom zorgen we voor wat te eten en wat warms te drinken. Mocht je zelf nou iets weten wat niet mag missen bij winterse avonden op de bank (of dus bij ons op kantoor)? Neem het vooral mee en dan delen we met elkaar. Schijnt bij de kerstgedachte te horen. Mocht je nou nog helemaal in de Sinterklaasstemming zijn, wordt dat ook geaccepteerd.

We zullen om 19:00 beginnen, maar degenen die mee willen eten worden om 18:00 verwacht. Op die manier kunnen we nog mooi van 19:00 tot 21:00 met elkaar en de inhoud bezig zijn en dan daarna nog een uurtje gezellig napraten en -borrelen.

 

We horen graag hoe het jullie allemaal vergaat.

Tot 6 december!

Gegevens

Datum:
6 december 2023
Tijd:
18:00 - 22:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Hbo Medezeggenschap
E-mail
algemeen@hbomedezeggenschap.nl

Locatie

Kantoor Landelijke Studentenvakbond (LSVb)
Drieharingstraat 6
Utrecht, Nederland
+ Google Maps